Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, January 19, 2010

Sorry..

Semalam dah taip semua nama peserta. Tak sempat nak post semlm, dah save draft dah tapi ntah macamana hari ni nak post entry tu hilang pulak. Waaa..geramnya, penat2 je taip.

Hari ni kalau ada kesempatan saya umumkan nama pemenangnya. Jap lagi nak keluar pulak tgk saudara kat hospital. Pergi rumah atuk amjad, insyaallah..harap petang atau malam nanti saya dpt umumkan nama pemenang giveaway dan contest.

Mintak maaf banyak sekali lagi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover