Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, January 27, 2010

Jeans Laundry Day


Baru2 ni dapat jeans terpakai dari SekociNorlie. Projek baru untuk kraf saya..hihi. Recycle jeans..make bag, pouch or anything that can be use. Terima kasih banyak2 buat norlie yg bagi peluang ni utk saya^^. Tak sempat borak2 dgn norlie masa tu sebab nak cepat pergi hospital ambik suami yang masa masuk wad bedah lutut hari tu. 2-3 helai dah basuh, tunggu hari panas dan akhirnya dpt hari ni dpt jugak basuh semuanya. Tu pun lambatnya nak kering..huhu.
Ada sehelai saya dah guna buat projek giveaway. Nanti saya upload gambarnya.

Alang2 buat projek recycle, saya jumpa baju makcik saya yg terperap kt blkg rumah pun saya ambik..hahaha.

Ada sesapa yg nak derma jeans, linen terpakai ke?? hihi ^^.

Sekali lagi..millions thanks to Norlie, nanti nak lagi ^^. Projek untuk norlie tunggu ye..^_^

2 comments:

eya said...

akk sll tgk utube craft omputeh,sll pakai kain2 recycle..bgskan dr terbuang,baik pratikkan

Sweetlilcraft said...

to kak eya, aa..la kak.lagi best sbb dpt brg free :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover