Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, January 21, 2010

Pemenang Label & Banner Contest

Salam semua, hari ni baru ada kesempatan untuk mengumumkan pemenang label & banner contest. Terima kasih buat semua yg menyertai pertandingan ni. Banyak banner dan label yang dihantar hingga saya pun pening nak pilih. Semuanya cantik2, jadi saya minta pandangan suami :)


Ini adalah banner yg dihantar. Cantik2 kan ^_^??


Ini pulak labelnya. Memang keliru nak pilih.. *_*


Jadi, setelah tanya suami. Kami sepakat pilih design dari Zam.
Ini bannernya :



Dan ini pulak label..


Saya suka design putih dan pincushion yg direkanya. Cantik tak? ^_^

Buat semua yang menyertai, jangan kecewa ye. Sebagai tanda penghargaan buat semua yg bersusah payah mereka design utk saya, semua akan dapat hadiah ^_^. Jadi, saya minta semua peserta contest emelkan saya nama penuh, alamat dan no hp untuk urusan penghantaran hadiah.

Hadiah istimewa buat Kak Eya yang menghantar penyertaan paling banyak.
Untuk Zam, lambat sikit ye sebab nak jahit begnya.

Terima kasih banyak-banyak semua^_^.



4 comments:

eya said...

wah..suke puteh ek..
cntk banner n label tu,simple..

akk dpt adiah spesel ek..tengkiu ayu.

Sweetlilcraft said...

jgn lupa emel alamat ye kak..thank you so much :)

ct_as said...

tahniah utk semua pemenang..(^^,)

Papa @ Mama Zara Sofea said...

wah... memang patut la nyzam tu menang... memang keje mendesign rupanya...cantik..congratess...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover