Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, January 15, 2010

Label & Banner Contest

Sticky post



Salam semua,
Saya tak tahu ada org nak join ke tak??hihi..
Tapi cuba jelah, saya dah takde idea nak buat label dan banner sweetlilcraft collections. Tiap kali buat banner pasti lepas tu tukar lagi. Label pulak saya nak tukar sebab nak order byk punya.. :) Jadi biarlah ia kekal sbg label produk saya sampai bila2, kang saya buat sendiri takut tukar2 lagi.
Jadi nak tengok apa idea kwn2. Yang berkenan di hati, akan dipilih jadi pemenang.

Jadi contestnya:
Design label dan banner blog Sweetlilcraft Collections.
Pemenang utk label dan banner mungkin orang yg berlainan.
Jadi hadiah utama ada 2, satu utk banner dan satu utk label.
Setiap peserta insyaallah akan diberi hadiah saguhati.
Yang pasti semua hadiah adalah handmade dari Sweetlilcraft Collections.

Syaratnya:
1.Perkataan pada label dan banner: Sweetlilcraft Collections.

Lebih kurang mcm nila, Collections tu lebih kecik dr Sweetlilcraft.

2.Warna bergantung pada peserta tapi saya suka warna yg lembut dan jadikan ia cute ^_^.
Guna 1 atau 2 warna shj utk label.

3. Warna utk banner tak kisahlah berapa banyak asal ia cute, kawaii dan boleh menarik perhatian org utk klik pada banner tu. . ^_~ wink*.

4. Saiz label10mm x 40+mm atau 15mm x 50+mm. Saiz banner: lebar: 153px, tinggi: 89px atau lebih kurang saiz banner kat sebelah. Tapi banner ni tak kisah sgt besar mana asal cute.. ^^

4. Boleh hantar label atau banner shj atau kedua2nya sekali.

5. Email label atau banner pada sweetlilcraftshop@gmail.com sebelum atau pada 15 Jan 2010.

6. Nak jadi follower blog ni atau blog sweetlilcraft pun bagus, taknak pun takpe.. ^_^

7. Saya nak label dlm bentuk Al format atau photoshop shj. (sbb org label mtk mcm tu)

8. Akhir sekali, buat entry post pasal contest ini supaya lebih meriah^_^. Dan jangan lupa tinggalkan komen dan link blog anda.

9. Satu lagi, only for Malaysian..I'm not affordable to post abroad, so sorry.. :)

Thanks you and happy weekend (^_^)!!


2 comments:

izue said...

waduh2. sempat kn nk join ni.
sy sempat buat label je.
tgk kt cni ye.

http://purple-dungeon.blogspot.com/2010/01/label-contest.html

thanks

izue said...

waduh2. sempat kn nk join ni.
sy sempat buat label je.
tgk kt cni ye.

http://purple-dungeon.blogspot.com/2010/01/label-contest.html

thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover