Sunday, August 9, 2009

Sweetlilcraft Shop vs Sweetlilcrafts


:011:

Macamana boleh terjadi ??
Sweetlilcraft Shop dgn Sweetlilcraft.
Kami berkongsi nama yang sama cuma saya punya ada shop.
Saya juga biasa menggunakan nama sweetlilcraft tanpa meletakkan shop.
Tengok saja pada divider kat bawah.

Pada kawan2 jangan terkeliru ye.
Sweetlilcraft ini bkn sy yg punya.
Saya punya ada shop kt belakang.
Susah jugakkan, bukannya kita boleh pergi paten kan nama kita kt blog.
Apa pendapat kawan2?
Perlu ke saya tukar nama?


5 comments:

Abby Sue said...

hai dear! jgn la tukar!! it's not right kan? i think u shud personally email he owner and let them know, ure using the name since ever!! Ask them to change! Not u!

Sweet Lil Crafts said...

Hi Ayu and everyone...i'm soooo sorry if u guys have the wrong impressions of me copying the same blog name..but unfortunately i'm not..however, for goddness sakes, i've change my blog link as well...hope all r happy...

MamaFaMi said...

It's just a coincidence kan. Tapi now tak perlu worrylah sebab Sweet Lil Crafts dan pun tukar ke nama baru... tak lah confuse lagi...

p/s : Ayu, nanti kalau berkesempatan, datang ke blog mama and collect something for your creative blog ni ye...

Wan Anis Sorfina said...

kalo ada domain sendiri macamana?
sweetlilcraftshop.com.my ?
chewahhhhhhh ~
takpa lahhh.. kalo org dh kenal sweetlilcraftshop, diorang tak tertukar punye~

Ayu said...

thanks buat semua..tq jugak buat SLC. Sorry for this.
Domain sendiri tu nanti la kalau ada rezeki lebih.hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...