Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, August 11, 2009

Makan malam di Asiari


Salam semua..

Agak lewat saya post entry ni. Makan malam untuk sambut Hari Lahir Ma ni berlangsung pada 28 Ogos baru2 ni.
Terlupa nak upload gambar, hari ni baru teringat. Terus saya post kt sini. Nanti terlupa dan tak sempat pulak.
Makan malam ni kt Restoran Asiari di SACC Mall kt S.Alam.
Servis mmg bagus. Tempahan dibuat pd siangnya..bila kita sampai, makanan dah terhidang kt meja.
Makanannya memang sedap. Rasa puas hati dan berbaloilah.


Ni tengah makan..abis je makan, kami buat surprise buat ma. Kek berlilin di bawa keluar. Hihihi..ni minta jasa baik waiteress yg serve kami untuk sembunyikan kek dan keluarkan bila dah habis makan.
Lilin tu hiasan je, tak tiup pun.

Buat Ma, kami sayang Ma.
Selepas pemergian arwah mama, ma lah tempat mengadu kasih.
Terima kasih kerana menjaga kami dan papa.
Semoga dimurahkan rezeki, dilanjutkan usia dan diberi kesihatan yang baik.
Love you ma...:pandacloud_08:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover