Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, August 31, 2009

Baru balik


Salam semua..
Lamanya tak update kan??
Minggu lepas suami dpt MC lagi. Jadi ambik peluang tu utk balik kampung.
4 hari jugak kat kampung. Suami pun dah lama kerja tak pernah cuti panjang. Mungkin sakit yang Allah bagi tu adalah peluang untuk dia berehat sepenuhnya kat rumah.Saya pulak juga berehatlah kejap dari menjahit sbb tak bawak mesin jahit pun balik kg. Lagipun, memang takde peluang nak menjahit.

:sheep:
Yang bestnya kalau balik Kelantan, dapat makan kuih muih Kelantan yg memang susah nak dapat kat Shah Alam ni.
Saya tentu sekali rindukannya...
Ni kuih jala mas yg diperbuat dari telur itik. Yang pastinya manis dan sedap ^^. Ada pelbagai lagi kuih Kelantan yang best, kalau kempunan sangat, kenalah buat sendiri ^^


Minggu ni akan mula menjahit beg lagi dan tempahan2 yang lain.
Sampai jumpa lagi ye.
Nak pergi mengemas rumah

:sheep:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover