Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, August 31, 2009

I'm Back..


Hari ni baru ada peluang mengadap komputer, tapi kejap je ni. Jap lagi nak kemas rumah, masak dan malam karang lepas terawih baru mula projek menjahit.
Seminggu ni memang busy dan tak ada kat rumah. Hari Selasa balik Kelantan, Jumaat baru balik rumah. Petangnya, buka puasa kat rumah papa. Sabtu rehat kat rumah, basuh baju, lipat kain yg bertimbun, petang keluar beli sedikit makanan utk berbuka.
Hari Ahad balik kg suami pulak, buka puasa kat sana dan hari ni barulah ada luang utk mengemas rumah lagi.



Nanti malam, lepas siap kemas bilik menjahit barulah mula menjahit balik. Seminggu lepas bilik tu jadi tempat kuarantin suami yg kena chicken pox.
Saya nak mintak maaf pada semua yg menempah beg dan sebagainya, terutama pada Hana..sepatutnya seminggu lepas dh mula jahit beg Hana tapi sbb balik kg takdptla nak teruskan projek.
Insyaallah, sebelum raya akan siap jugak beg Hana. Kain dah potong, tinggal nak jahit je.

Ohya, jangan lupa tunggu kain baru yang saya akan update beberapa hari lagi ye ^^.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover