Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, January 7, 2009

Toybox (xchange link)









Hari tu dah buat toybox (xchange-link) tuk semua kekwn. Tapi blum dpt nak display sbb tak belajar abis lg. Hari ni, dah siap tuk setakat ni. Sebelum tu, nak ucap trimas kaseh byk2 tuk reena cute..yg ajar sy buat ni. Cayangg reena..love. Jadi, sapa2 nk exchange-link bole drop ur link kat shoutbox atau tgal komen ye..babai.Thanks gak wat kwn2 semua yg sudi jenguk blog dan "meluahkan rasa" kt sini..sayang semua ros




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover