Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, January 22, 2009

:: Ada ke patut?? ::

:crab1:

Semalam pagi elok je panas , bolehla jemur kain ..berlambak nak jemur sejak adik ngan parents dok sama. Rupanya panas sekejap je, ptg tu hujan lebat . Yang peliknya bangun pagi ni, penuh kacang kuning yg tak kuning dah kat balkoni . Takkan hujan kacang kot..question . Ni takde lainla, mesti org atas. Suka hati diorg je buang sampah. Setiap kali diorang buang sampah, memang terpelanting masuk balkoni rumahlahhh.GERAMM tul, baru2 ni segumpal rambut, plastik pad, kotak sabun, putung rokok tak tersenarai kt sini..ada ke patut?? Tak reti nak buang sampah dalam tong sampah ke?? :pandacloud_17: . Tu kes buang dari balkoni, thn lepas lak buang kat muka pintu rumah den!! Melampau betul..dahla sampah busuk, berair lak tu. Terpaksala husband pegi buangkan kat bilik sampah..bukan jauh pun bilik sampah tu, malah bersih je. Apalah salahnya jalan skit buang kat tmpat yg disediakan. Perbuatan yg takde sivik ni berlaku byk kali, hinggala terkantoi..org ni buang sampah kertas, jadi suami sy selongkar dan jumpa alamat rumahnya. Alahai, memang org dpn rumahla. Jadi, tuk ajar org camtu..suami sy letak balik kt depan pintu rumah dia. Barula skrg dah tak buang kt dpn pintu rumah den. Napela ada gk org cam gini??? TENSENN :pandacloud_17: !! Hihi..sabor2.




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover