Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, January 31, 2009

:: Perjalanan yg Jauh ::

Kira2nya dah hampir seminggu balik dari kg. Tak lama balik pun..pagi sabtu bertolak, hari Isnin dah balik rumah. Sabtu tu bertolak pukul 6.30 pagi, pukul 6.00 petang baru sampai..bayangkanlah..12 jam dlm perjalanan. LETIH tul. Mulanya nak balik ikut Cameron Highland, tp pikir awal lagi tak ramaila kot..tup2, smpai Karak..fuhh,punya byk kete. Jadi sampai Bentong, kami pusing hala ke Kuala Terengganu. Bukan apa, bila tgk bnyak kete ni..takut dan fobia jadi cam balik hari tu, accident. Jalan ke KT memang lenggang, yg seronoknya bila sampai Terengganu..permandangan pantai sepjg perjalanan. Sempat gak singgah kat Marang makan keropok lekor, sotong goreng tepung dan nasi goreng. Sambil2 tu, suami pun bolehla rest kejap. Banyak kali gakla berhenti tuk rehat dan solat. Amjad baik je..menyusu dan tido spjg perjalanan, bgn main kejap pastu tido balik. Dah 10 jam suami drive, dia dah kepenatan, jadi sy ambil alih. Fuhh..dah lama tak drive jauh ni. Bolehla bawak, tp serius je bwk kete, rasanya kepala pun tak bergerak..haha. Adalah dalam 2 jam bawak sampai ke rumah. Alhamdulillah..

Dibawah ni gambar2 dlm perjalanan balik. Okla..enjoy the view.:pandacloud_19:

Masa ni angin bertiup kuat..ombak pun besar. Lupa lak nama pantainya. Tapi tenang tengok pantai..:pandacloud_25:


Kat Marang, berhenti rehat dan makan. Amjad pun makan sikit.

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover