Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, January 16, 2009

:: Belajar makan ::


blogger-emoticon.blogspot.com

Esok genap umur Amjad 6 bln. Esok juga dia kena inject. Amjad dh mula belajar duduk with suppport, awal usia 5 bulan, dia memang terliur je tgk org makan. Orang ckp dlm buku, tanda2 tu menunjukkan kita dh boleh introduce solid food tuk dia. Jadi, sy dah cuba bg sedikit biskut milna yg dicampur dgn air zam2. Dia suka sgt..asyik buka je mulutnya dan takde pulak yg dimuntahkan. Esok, nak cuba bagi nasi yg diblend, campur susu ibu. Harap anak ibu membesar dgn sihat..peluk

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover