Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, January 31, 2009

:: Pengumuman ::




Hihihi..macam ada pengumuman penting je . Saje je nak bagitau, skrg sy ada blog satu lg. Tapi blog tu tuk simpan alamat blog kawan2 je. Selain dari toybox, list blog kawan2 pun ada kt situ supaya senang sy nak keep update. Jadi kalau 'pindah rumah' atau tukar cat kt sini, blog list tak hilang. Sapa nak tgk umah baru sy yg tak seberapa tu, boleh jenguk klik kt gambar atas tu ye..hihi, . Satu lagi kt gambar toybox kt sidebar tu, klik kt perkataan nak x-change link??.

Akhir sekali, haha..sy tukar cat baru lagi. *berapa kali tukar da..* hihi..n3 tak seberapa tukar cat je lebih *ahaks*. Biorla apa org nak kata..sy suka mengecat umah ni... Apakata 'juri'?? ok tak?? . Kalau tak lawa jgn cakap apa2 ye.. *nti kang tukar lg*..ahaks...

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover