Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Sunday, January 11, 2009

Orang gas..??

blogger-emoticon.blogspot.com Geram ngan org jual gas. Suami takde kat umah hari ni dan semlm. Kebetulan, gas plak abis..telefonla khidmat antar gas ke rumah tu. Satu, dah penuh..tak leh hantar, yg satu lg ni..ktnya susah nak antar kat umah sy, apartment yg ada guard, nak masuk guna kad access. Memanglah leceh skit, tapi dah adat berniaga tu kenalah korban skit.Eee..tula Melayu bukan semua, susah skit dah taknak..bknnya mtk gas free. Tu kekdg senang berurusan dgn cina.

blogger-emoticon.blogspot.com Buat camni kat org tu boleh tak?? hehehe..geram tu. Blum abis ckp dah letak telefon..tak sopan langsungtakbole!!


blogger-emoticon.blogspot.com Akhirnya..adik ipar yg dtg ambik dan belikan gas baru. Kesian dia.. terima kasih byk2 ye..peace

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover