Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, January 2, 2009

Tag gambar dulo-dulo..


blogger-emoticon.blogspot.com Tag ni dari reena yang cute..

Syarat-syarat:-
1. sila amik gambar.. mcm gambar yg diatas ini.

2. dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..
gambar ni diambek tahun 1998, lepas SPM...masa ni p UTM, Skudai tempat abang. Ronda2, mkn angin.. first time kuar jauh2 dr famili, pegi ngan my bez fren yg dok kt sebelah tuh....hehehe). Masa ni tgh cuti tgu result kuar. Pegi pasar Larkin, beli tempe..tak kenal pun tempe masa tu..wat balik tak tau nak masak..huhu, skrg bkn main lagi mkn tempe. Nila..gambar budak sekolah..hehe.blogger-emoticon.blogspot.com

3. Tag 6 org..

setanHahaha..jd jahat jap..sapa nak kena ye...hehe.. tak jadila, angel jadi baik lak. Sapa yg tak buat lagi tag ni, sila la ye.star



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover