Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, January 7, 2009

Tag dari Sya

Dah lama Sya bagi tag ni..sorry sya lmbat sket sbb kena buat karangan. Nak buat karangan ni kena ambik mood dulu..hehe. Ok, rules tag ni:

Link to your tagger and post these rules on your blog:
Share 7 facts about yourself on your blog, some random some weird.
Tag 7 people at the end of your post.
Leave your names as well as links on their blogs let them know that they’re tagged by leaving a comment on their blog.

Shoes
Kasut ni jarang beli..suka pakai sandal je. Awal2 ngajar dulu, suka lak beli kasut. Tapi kalau tak selesa, sekejap jela pakai..pastu jd perhiasan. Masa mengandung dulu banyak beli kasut ngan sandal..apataknya, selalu pakai saiz 4/5..dh pregnant kena pakai saiz 7..hehe. Sekarang dah kembali normal.

Korek
Hish3..selalu korek telinga.. banyakckp..bukan kurang pendengaran, tapi ntahla..sy punya suke la kurang asam punya jwpan .
Satu lagi,suka korek hidung Amjad..pasti dia mengamuk.nangih

Fruits
Kalau dibuat jus, paling suka buah tembikai..yg lain?? apa2 buah yg sedap dimakan. Selalunya epal fuji my fav. Durian pun suka, kalau dapat yg sedap dua-tiga biji boleh abis sekali hadap..Tapi bila makan durian ni teringat masa pregnant first thn 2003, taktau masa tu tgh pregnant, makan punyala byk sekali hadap..tup-tup, miscarriage..takde rezeki tapi bkn sbb tu je.

Colors
Paling suka warna pink ngan biru. Kalau beli apa2, mesti capai warna ni dulula. Selalunya, biru mendahului..baru pink. Sama favorite ngan suami.

License
Setakat ni lesen kereta jela yg ada..tapi dah lama sgt tak bawak kete sejak pregnant sampai skrg. Ms balik kg, adala bwk dekat2..hmm, rindu nak drive rindu suami panggil ustazah rempit ada-ada je. Satu pagi, pergi sekolah naik motor cam biasa..tup2 kt depan ada polis trafik, dgn selambanya berhentila bila ditahan.kan ada lesen,bukan buat salah pun. Dia tgk lesen, lps tu bg jln. Esoknye, jumpa JPJ lak..tgk lesen, tanya sapa bapak, dia kenal rupanya ..pastu bg jln. Balik sekolah, baru teringat tgk lesen..laa, dah MATI rupanya lesen aku..dh 2 minggu..kantoii.Tp polis tu tak tahan lak
senyumkenyit ,muka baik kot, perasan.

Perfume
Tak suka pakai perfume, pakai kt umah je tuk suami..
malu . Jadi takdela bagai..kekdg beli perfume yg roll on je, brand Avon. Dah tu pakai deodorant je, jgn bg hangit..diam

Hobbies
Hobi..skrg ni suka sgt surf internet. Suka buat kerja2 cam menjahit, cross-stitch..kerja2 senila. Buat kek atau pastry..tp semuanya tgk mood rajin..hehe gatai

So, now the 7 persons I wanna tag are:
Sapa yg kena ye?? Sudi2la jawab ye..
Madihays
Faez
Cikgu Zam
Cintamiloais
Pink_butterfly
Mazharalti
Farah



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover