Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, January 13, 2009

Ratuhati @ zoo negara

Rakan2 lain yg pergi gathering Ratuhati dah lama masukkan n3 ni..sy ni dh dkt sebulan baru nk masukkan. Bkn apa, baru uploud gmbar dr kamera, asyik tertunda je dek kesibukan melayan si kecik..
Ratuhati ni forum keibubapaan yg menyediakan pelbagai info disamping berkongsi pengalaman dgn para ibu. Seingat sy, sy join forum bln6 thn lepas tp jarang sgt dpt participate ms tu sbb tgh sarat dan sering sgt kepenatan. Insyaallah, lepas ni jd 'forumer' yg lebih aktif.

Ni gambar mommies yg pergi gathering ratuhati tu. Gambar bwh sebelah kiri tu..hehe, terselit abah ngan ibu amjad.

Ni gambar Amjad yg dah moody, g jalan2 kt zoo ngan abah dan pak sunya. Tinggal ibu and the geng kt pondok..


Gambar 'Aslan' , pengaruh narnia la ni..hehe.


Abah dan ibu amjad..

By the way, nak ucapkan terima kasih byk2 kat Kak Ummi @ kak asniza tuan punya rumah ratuhati yg anjurkan program gathering ni. Boleh juga kenal lebih rapat ibu2 yg lain. Dapat gak info mengenai cara penggunaan pouch sling dr kak shais. Rasanya kena belila..dh sakit pinggang nak dukung Amjad kena tanya bankers dulula..ihikhik Terima kasih kak shais atas info tu..
Terima kasih gak kat della bg tumpang dok kt tikar della..hehe, terima kasih kt sya yg tegur sy, terima kasih kt Pu3@natasha atas keramahannya..senyumkenyit takdela sy segan kt situ, dah la sy dtg lambat. Ckp pasal lambat ni..mtk maaf byk2 kt semua sbb lambat hari tu, masih rasa bersalah..terlambat pasal goreng makaroni satu kuali. Ingatkan nk bgn awal..tup2 6.30 baru bgn. Solat subuh, terus masak, kul 8 baru siap gara2 tak muat kuali. Maaf byk2..sembah
Apapun seronok dapat kenal semua. Moga Ratuhati boleh anjurkan pelbagai aktiviti lagi..kenyit



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover