Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, February 13, 2010

Track no for giveaway gift

Ni track no hadiah giveaway yg saya hantar , saya guna pos daftar. Harap semua dah ambil kat pej pos. Dan yg Ros punya belum sampai, Insyaallah..mungkin lepas raya cina. Kalau tak sampai jugak, nanti saya call pej pos tu..^_^

YUSMA - RD556569763MY; 9 February 2010-Delivered at (436500) BANDAR BARU BANGI

NURUL HUDA - RD556569825MY; Dispatch To 862000

MOHD NAMIZAM - RD556569746MY; Dispatch To 800000

ZUBAIDAH - RD556569777MY; 9 February 2010-Delivered at (680002) CAWANGAN SERAHAN AMPANG

WAN ANIS SORFINA - RD556569750MY; Delivered at (010000) PUSAT MEL SERIAB

NAJIBAH - RD556569785MY; 10 February 2010-Letter Box Delivery (230000) DUNGUN

ASNIZA - RD556569803MY; Delivered at (500000) PPB KUALA LUMPUR

ZARIAH - RD556569817MY; 10 February 2010-Delivered at (480002) CAWANGAN SERAHAN RAWANG

ROS - RD556569732MY; 11 February 2010-Undelivered

Terima kasih semua..

1 comment:

Ibu Ayra said...

salam ayu, alhamdulillah arini brg2 tu dah selamat sampai ke tgn ros... nanti ros buat special entri kat blog ya... tima kasih byk2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover