Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, February 23, 2010

My little son

Dah lama tak cerita pasal Amjad kan..bulan ni umurnya dah setahun 7 bulan. Makin petah bercakap, aktif bermain, makan kekadang byk, kekadang sikit tapi suka minum & masih lagi breastfeed.

Dah banyak perkataan yg disebutnya tapi semuanya ambik hujung..yg jelas perkataannya abah, adah, adam(mak & pak sepupu dia), baby, adik dan yg lain:

air-aie
sakit-kit
aduh-duh
sayang-ayang
kakak-tatak
fish-pi
rabbit-abit
girraffe-jiraf
tiger-aumm
lion-aion

ibu-iku' , ku'..hihi, still susah nak sebut, tapi dia tahu sapa ibu. Bila tanya mana ibu..dia tunjuklah ibunya :)

Muka comot main foundation Safi saya. Habis berlubang Safi, biasanya dia nak pakailah apa yang orang pakai ^_^


Tengoklah tangannya, mengorek Safi saya..hihi.


Ni gambar terbaru masa kat zoo hari tu. Tengok rambut, hilang kerinting..dipotong abahnya.


Suka sgt main air, kalau tak pegang..mahu je dia terjun.
Pergi zoo, bukan tgk binatang tapi tengok air..asyik sebut aie-aie je.


4 comments:

Ibu Ayra said...

Amjad dh besar n dah makin pandai... amjad nak putihkan muka ya, sebab tu pakai foundation ibu... hehehe budak2 mana pun serupa ja....

Sweetlilcraft said...

aa..mmg mcm tu la kan, nak cuba dan ingin tahu :)

Wan Anis Sorfina said...

chumellllnyaaa amjad ~

Sweetlilcraft said...

aa..cm ibu dia..hahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover