Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, February 8, 2010

B e l i K a i n . . . .


Pusing2 kedai dgn Amjad, masuk kedai kain, apalagi sambar 4 meter kain baru. Memang 'gila' bila jumpa kain cotton ni. Kalau ikut..semua nak beli. Hihihi.

Ada yg berminat nak kain ni tak? Kalau minat, boleh jenguk sini ye :)


6 comments:

My Botang said...

waaahhh nicenyer.. btw, i just bought the same patchwork fabric but in pink/red tone..

Zuhaini said...

comelnya! untuk buat kraftangan ker...? :)

Sweetlilcraft said...

to my botang..yeke?rasanya satu warna yg saya tak tak beli tu warna merah/pink..tak ingatdah :)

zuhaini, kalau ada yg nak..nak jual.org tak beli saya buat beglah.hihi

umie said...

umie pun pantang jumpa kedai kain..mesti nak beli..umie beli kain cotton ni mesti wat baju kurung..hehhe

Eyta@hot mama said...

Salam..
Cantiknya kain2 cotton tu..beli kat mana ni?

Sweetlilcraft said...

umie,pandai wat baju kurun ke?ayu br nak blajar.skrg popular cotton tuk wat baju kurung kan?

eyta,salam..hihi,alah..nagoya je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover