Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, February 18, 2010

Cherry Berry Wallet






This wallet was ordered by PAES. A lot of things she had ordered from me. Thank you so much Paes. May Allah bless you ^_^
She ordered this wallet for her friend, Inasaly.
Hope both of you like it ^_^
Already posted for her today.


7 comments:

Azaidris said...

Lovely..Hope i could sew as neat as u soon :)

*My mum would definitely love those cherries

Azaidris said...

It's me again. That day when i saw your floral wallet, i was inspired to try the tutorial(by verypurpleperson tu). Tapi last minit tukar tutorial lain coz x confident nk buat binding tu.

How to end the top & end of the binding cz bind kat tepi 2 je kan? Kalu potong terus mesti berbulu kan?

Harap dpt explain. TQVM :)

Sweetlilcraft said...

tq so much :).mula2 sy pun sama gak.

tp binding tu jgn potong terus, lipat elok2 hujungnya biar kemas dan jahit.god luck,insyaallah.. boleh :)

reena said...

tantekla wakkk... huishhh... bile la nak bole test menjahit nih... teringin nak buat untuk diri sendiri...

Anonymous said...

kalau nak order, berapa ringgit wallet ni?

matadore said...

sweetlilcraft

sy tringin nk bli ^^V
bpe ye hrge?

Sweetlilcraft said...

reena,work reena pun class,thanks dear:)


matadore-satu rm27-rm35.depend pd fabric dan hiasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover