Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Sunday, February 7, 2010

Hadiah pemenang Label contest & Penghantaran..bag

Salam semua,

Mintak maaf ye Zam sebab lambat upload gambar begnya. Ok, nilah sling bag utk Zam sebagai pemenang contest dan banner. Sorry gak, gambar tak berapa elok sbb ambik gambar ni malam..memang pencahayaan kurang sikit. Hari tu saya janji 2 hadiah, tp saya buat satu je..terus satu sling beg muat buku2. Harap Zam don't mind.. ^_^



Sling bag from jeans


Ni label yg Zam 'design'kan, beg dah siap..label baru sampai, jadi jahit tangan jelah.
Ni tempah dengan skin, suka dgn kain baru yg skin guna.
Tapi satu pattern lagi nak tempah dgn Izue.


Hari Khamis lepas, saya dah pos kan semua hadiah2 giveaway dan contest. Lega rasanya. saya guna pos daftar takut hilang, sayangg..dah buat, hilang pulak.



Nila, ada 10 bungkus semuanya..

Pergi pejabat pos bawa Amjad, lepas tu mulalah susah bila nak menampal setem dan tulis alamat kat setem pos daftar. Amjad, biasala..makin lasak dan aktif :)

Sekarang, boleh tumpu pada tempahan yg tertangguh. Semlm baru siap satu diapers bag tempahan dari kwn saya masa sekolah menengah dulu. Dah lama lost contact, jumpa balik kat FB..salah satu kebaikan FB la ^_^

Diapers bag Giegie.
Kain ni beli kat Sakura, SS19 (dah pindah kot). 100% us cotton.

Ok, nak pergi kenduri kat Ijok. Jumpa lagi ye..
Thanks for read and review ^_^



2 comments:

minamisensei said...

tak kire nak jugak lagi satu..hahah
its okey..anyway thanks..heheheh

Sweetlilcraft said...

zam..takut akk.
hihi..terima kasih gak zam.nanti adarezeki akk buat lg satu ye.akk busy sgt skrg ni. emel nya mana zam psl label tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover