Tuesday, October 5, 2010

More Tutorials

Hari ini masih kurang sihat. Kepala berdenyut2, hidung tersumbat, telinga pun tersumbat sama sebab terlalu kuat menghembus.... :is:

Nak menjahit pun berat kepala, jap lagilah nak potong kain dan sambung jahit.

Sementara tu, saya nak update toturial. Kat bawah ni sebahagian tutorial yang telah dimasukkan kat tutorial page.




Saya suka Strawberry Bag tu, insyaallah, kalau ada masa saya nak cuba buat  beg tu dan jadikan give away :love:  Sapa nak? Sapa nak ? Angkat tangan :wink:  Hehe..tungguuu!!

Oklah, kalau berminat nak tahu cara menjahit bag, purse dan lain-lain, boleh klik kat


< sini >

9 comments:

Yati said...

Saya nak! Saya nak! Hehhe...
Oh, take care ya Ayu...
rajin Ayu share tutorial, thank you, boleh buat reference ni...

sweetlilcraft said...

Hihi..thank you Tie. Yati pun take care, jaga kesihatan. Insyaallah, ada luang ayu nak buat giveaway :)

meria said...

kalu nak belajar menjahit biasanyer kena masuk kelas ker.if belajar pakai buku biasanya jadi ker tak

sweetlilcraft said...

setakat ni sy tak masuk kelas pun, belajar melalui toturial secara online dan ms sekolah2 dulu je. buku ni kalau betul2 faham, insyaallah boleh. Good luck ya :)

meria said...

sy nie minat sangat menjahit nie tapi tak pandai.ingin nak try beli mesin tp mesin yang cmner biasa untuk beginner yer.tq

ayu said...

kalau nak beli yg portable, first time dulu sy beli brother Ls-2125.skrg model tu dah takde yg ada LS2126 ke apa dah lupa. harga dlm Rm500-600++. Tapi skrg dah tukar Brother nv-50. tp depend pd kemampuanlah, kalau mampu baik beli yg byk function terus. sbb bila expert mulalah nak beli yg lain, yg lama simpan je..hihi

meria said...

if brand singer ok tak

ayu said...

singer pun ok, tp hrga mahal sikit je :)

armouris said...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...