Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, October 19, 2010

Label Giveaway By Izue

Hi,

Want label for your product? Want it for free? Why not just try your luck at Zubaidah's blog and follow her terms and conditions :



Syarat-syarat simple je:

  1. Design untuk label (kata nak menang, nak suruh i print apa kalau takde design kan, hehe). Tak kisah pun rupa apa, tulisan sahaja pun dah oke, asal korang gembira. Syarat-syarat untuk design label, seperti di bawah yerr:

    • size: 2" x 0.5"

    • background colour: white @ soft colour

    • maximum 3 line (toksahlah buat karangan kat label tu yerr. =P)



  2. Buat la entri sikit kat blog korang, takyah nak puji, membebel apa pun, just tepek *paste* design korang untuk tatapan umum dengan link ke giveaway nih. =)

  3. Akhir sekali, tulis komen kat bawah dan bagi link korang jugak.

  4. Dah selesai..simple kan? part design jela leceh sikit kot...sorryyyy.




Ops..this is my label ^^



This giveaway will be closed on 25th Oct 2010.



Good luck everyone!!



3 comments:

izue said...

salam kak, semua dah ok, just design je yang takde kak. hurmmmm. hehe. =)

sweetlilcraft said...

kena letak design sekali ke? design dah ada, design lama tu..nanti ak masukkan ye. tq :)

izue said...

ok. dah masuk dlm list. thanks ye join g.a saya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover