Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, October 12, 2010

Simple Tote Bag

Hi..

2 days ago my husband and my son, Amjad went to see his grandfather. I just stay at home and manage to sew some order. After sewn 20 small pouches for Muni, I decided to sew a tote bag to my cousin's friend. She just want a simple tote bag. So, it not take a long time to sew it.



Here is simple tote bag ^^. I use wooden button as closure



I'm tried other method to make it base. This is my first try. It very easy, don't have to sew and cut it as usual.



At last, the interior. I put 3 pockets inside, so she can put pen, hand phone and wallet ^^

Thanks and see you again ^^!!

10 comments:

ajjah said...

Salam, saya pun tengah nak try cuba buat base macam ni.. :)

ainiayu said...

salam ayu...hehehe...suke la tgk beg ni...simple tp cantik....nnt nk try....:)

Liza A said...

Cantik guna wood button, rasa mcm ke'alam'an semula jadi sikit...nice bag!

LAA said...

Hi... TQ 4 visiting me. Love the simple design. :love:

ayu said...

salam kak, terima kasih..hihi,nti buat akk tunjuk ye :)

ayu said...

salam ajjah, mmg senang je :) takyah nk gunting2, cma kena jahit sikit hujungnya. tp kena benang tebal/kuat2 sikit supaya tak mudah tercabut :)

ayu said...

Hi Laa, thanks too :)

ayu said...

Tq liza :) bg nmpak kesesuaian dgn kain.

Yati said...

Kalau dah pandai jahit tu, semuanya nampak lawa je, Ayu!
Kalau Yati try ni, mau senget jadinya... Hehhe...

sweetlilcraft said...

Eh, dah pandai cross stitch..biasanya mesti pandai jahit gak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover