Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, September 30, 2010

Bila nak siap ni??

Ada 300 pcs lagi pouches untuk wedding Muni yang perlu dijahit.


Huhu, nak pengsan rasanya. Paling banyak saya cuma boleh jahit 20 pcs sehari, kekadang dapat 5-10 pcs je. Waktu lain sibuk dengan urusan rumahtangga.


2-3 hari ni Amjad kurang sihat pulak. Batuk, selsema dan demam. Dah 2 hari jugaklah saya tak menjahit. Ni dah kebah, harap esok tak adalah demam lagi. Batuk dan selsema masih ada. Harap anak ibu cepat sembuh ye.


Kalau 300 bahagi 20 = 15. Kalau dpt jahit 20pcs sehari, dalam 15 hari dah siap. Tapi susah utk dpt 20pcs sehari dan mesti ada hari yang tak dapat menjahit langsung. Biasanya hujung minggulah jarang dapat menjahit sebab bawa Amjad keluar jalan2.


Insyaallah, rasanya akhir bulan 10 baru dapat siap sepenuhnya,  Lepas ni tumpu untuk siapkan tempahan yang lain pulak. Minta maaf byk2 pada yg menempah beg, harap sabar ye.  Siap pouch ni, nak jahit beg Nadira dulu. Lama sgt dah dia tempah. Terima kasih buat semua kerana sabar menunggu.


Insyaallah, tahun depan saya dah tak ambik tempahan lagi kot. Mungkin dibuka untuk diapers bag je. Tengoklah, nanti saya akan bagitahu.


Oklah, have a nice day :wink:

4 comments:

ummi izah said...

as'kum ayu lama dah tak jengah kengkawan blogger sibuk dgn tah apa2 tah....jalan2 kat sini..alhamdulillah rezeki ada..go girl u can.. ^_^

diesha said...

salam ayu..semoga terus suksess...takperlah kalau dah siap nanyi sure berkobar2 lagi nak buat mende lain sebab dah berjaya siapkan disamping dugaan mendatang kan..hehe...sha pon lama menghilang...hehe..tah busy apa... :D

sweetlilcraft said...

w'salam, terimak kasih ummi :)

sweetlilcraft said...

salam sha,
tula kekadang nak buat benda lain tapi fikirkan yg belum siap ni terpaksalah pendam dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover