Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, September 15, 2010

New Header & Badge

Salam semua, ada yang masih lagi dengan kemeriahan hari raya kan? Saya dah kat rumah, makan kuih raya dalam balang kuih yang besar tu. Tak tukar masuk bekas kuih raya pun memandangkan tak ada orang nak datang rumah..hihi. Tahun ni sempat jahit langsir baru untuk sliding door je. Yang lain tak bertukar pun.

Ohya, alhamdulillah. Akhirnya, dengan jasa baik dari kak emila, saya dapat header baru yang besar..yeay :love: !! Jadi dapatlah ganti header lama yang comel ni. Cantik tak header baru??



ni yang lama


Saya juga ada badge baru untuk lilstore. Cute dan comel kan ^_^ ? Bagde ni saya beli dengan kak eya. Banyak pilihan yang cantik2, kalau nak custom made pun boleh. Contact je tuan punya kedai. Harga yang ditawarkan pun murah sangat. Kalau ada yang berminat, boleh singgah ke Eybizzonline. Mabuk nak pilih.. :)


Terima kasih buat kak emila dan kak eya. =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover