Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, September 9, 2010

Selamat Hari Raya


...buat semua rakan-rakan dan umat Islam.


Moga bertemu lagi dengan Ramadhan tahun hadapan. Saya balik kampung esok. Jumpa lagi ^^

4 comments:

Yati said...

Ayu,
selamat hari raya, maaf zahir batin. Sama la, Yati pun balik kampung 9 hb. :)

ayu said...

Yati, selamat hari raya. Semoga selamat pergi dah selamat kembali :)

ct as said...

salam ayu..Selamat Hari Raya..maaf zahir & batin..x sempat nak wish sblm blk kg ri tu..
pasal kain akak pesan tu..ayu dh beli ke? kalu belum..x payah la kot coz sblm raya ri tu kebetulan ke kedai kain..terus beli. tp kalu ayu dh beli..akak nak je.

ayu said...

selamat hari raya kak. maaf zahir batin. kain tu ayu tak beli lagi kak. sblm dah selepas raya ayu belum pergi kedai kain lagi. Oklah kalau mcm tu, ayu tak beli lah ye kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover