Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, June 7, 2010

Wedding Invitation

google pic.


Got a lot, a lot of wedding invitations. Hehe..bukan banyak mana pun tp bila semua kenduri kat kampung, tak laratnya nak balik. Pagi Sabtu lepas baru balik Kelantan, penuhi jemputan kahwin kawan suami. Semalam dah balik sini, Jumaat ni nak balik lagi..kenduri kawan baik saya pulak. Fuhh..penat gile. Tak pergi, rasa tak patut pulak, dia tunang hari tu pun tak dapat pergi. Nak naik public transport memang tiket dah abis pun.

Kerja pun byk tertangguh. Minta maaf byk2 buat semua yg menempah bag dan telah bayar deposit..jadual lari sedikit. Saya perlukan kekuatan untuk menjahit semula. Minta maaf byk2..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover