Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, June 15, 2010

Sales and Giveaway


Buat pertama kalinnya,  Pondokcraft menganjurkan giveaway. Dalam masa yg sama Pondokcraft mengadakan JUNE 2010 SALES. Ada banyak kain yg cantik2 dan dijual dgn harga yang berpatutan, rugi tak beli. Huhu..ingat nak beli gak tapi budget takde lagi. Kalau menang giveaway, bagus gak ^_^.


Sales dan giveaway ini akan berakhir pada 30 June ni. Sesiapa berminat bolehlah singgah kat Pondokcraft.


2 comments:

Ayu said...

Salam Ayu,

Alahai comelnya entry ni...se Ayu & se comel tuan dia kot..Anyway, tq sangat for this entry...take care

sweetlilcraft said...

salam kak ayu ^^,

Hihi..orgnya biasa2 je :) . Thanks dtg lawat .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover