Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, June 30, 2010

MyBotang's Giveaway


Saya join giveaway lagi.. ^_^.


Sambil tolong war2 kan giveaway kawan, kalau ada rezeki boleh menang.


Suka jenguk blog Sue sebab byk bg inspirasi tentang jahitan, kraf dan paling utama dapat tgk kain cantik2. Tak dpt beli, tgk pun jadilah ^_^. Sue ni duduk kat Kyoto, Jepun..so no wonder she can get beautiful fabrics.


Sue ada 2 set kain utk giveaway. 1 set ada 1/2 yard. Salah satu kainnya yg kt atas tu. Cantik sgttt!!Bestnya kalau menang.. ^_^.


Jadi, sesiapa nk join klik kat sini ye . Good luck everyone, wish me luck too ^_^.


1 comment:

MyBotanG said...

Thanks dear for spreading the word bout the giveaway on your blog.. much appreciated :D

p/s - love the bird in the header.. pretty!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover