Wednesday, July 29, 2009

Kain baru untuk Tempahan Tote bag, Pouch atau Purse


us1. Colorful Stripes - out of stock
us2. Keepsake Calico - out of stock
us3. Stonehill Collection - a few


us4. Project Runway Button - (a few)
us5. Cupcakes in pink - (a few)
us6. Cupcakes in black - (a few)


us7. Heidi Grace Collection, Birdie. (out of stock)
us8. Heidi Grace Collection, Flowers in Dark Brown. (out of stock)

Kain-kain ni bukan untuk dijual ye.
Ini adalah kain terbaru dalam simpanan untuk tempahan tote bag, pouch dan purse.
Imported dari US.
Kain adalah terhad. Kain bernombor 1, 7 dan 8 cuma ada 1/2 yard dan yang lain hanya Fat Quarter.
Kain mungkin tidak akan re-stock, jadi cepat2 tempah untuk tote bag, pouch atau purse ye ^^.
Terima kasih..


6 comments:

Wan Anis Sorfina said...

canteknyaaaaa kain...

emie said...

saye suke kain no 7 tu.
lau wat tote bag leh x?
nak pkai ntok raye nnt.

bape harge dy?
email sy : aku_molek92@yahoo.com

ainulhusna said...

hello.
just nak tanye from mane dpt stock kain2 nie.cantek lah.
emmm.beli online or tempah kt kawan2 from US..
emel saya:husna_lavender@yahoo.com

hanis said...

klau nk buat tote, purse or pouch brape harge die respectively??
minat laa dgn fabric 1 & 7..chumeel :D
my email: hanis_duckie@hotmail.com

Anonymous said...

nak tanya kat mane ye leh tempah buat bag yang kt reka sendiri ???? tlg jwb A.S.A.P ...... TQ

: : s o l : : said...

santeknye those fabrics!!! :0

anyway, nak tempah gak 1 tote bag. nanti saya tgk2 lagi kalu ada kain yg berkenan. tapi nak tanya, tote bag tu reversible tak? tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...