Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, July 29, 2009

Kain baru untuk Tempahan Tote bag, Pouch atau Purse


us1. Colorful Stripes - out of stock
us2. Keepsake Calico - out of stock
us3. Stonehill Collection - a few


us4. Project Runway Button - (a few)
us5. Cupcakes in pink - (a few)
us6. Cupcakes in black - (a few)


us7. Heidi Grace Collection, Birdie. (out of stock)
us8. Heidi Grace Collection, Flowers in Dark Brown. (out of stock)

Kain-kain ni bukan untuk dijual ye.
Ini adalah kain terbaru dalam simpanan untuk tempahan tote bag, pouch dan purse.
Imported dari US.
Kain adalah terhad. Kain bernombor 1, 7 dan 8 cuma ada 1/2 yard dan yang lain hanya Fat Quarter.
Kain mungkin tidak akan re-stock, jadi cepat2 tempah untuk tote bag, pouch atau purse ye ^^.
Terima kasih..


6 comments:

Wan Anis Sorfina said...

canteknyaaaaa kain...

emie said...

saye suke kain no 7 tu.
lau wat tote bag leh x?
nak pkai ntok raye nnt.

bape harge dy?
email sy : aku_molek92@yahoo.com

ainulhusna said...

hello.
just nak tanye from mane dpt stock kain2 nie.cantek lah.
emmm.beli online or tempah kt kawan2 from US..
emel saya:husna_lavender@yahoo.com

hanis said...

klau nk buat tote, purse or pouch brape harge die respectively??
minat laa dgn fabric 1 & 7..chumeel :D
my email: hanis_duckie@hotmail.com

Anonymous said...

nak tanya kat mane ye leh tempah buat bag yang kt reka sendiri ???? tlg jwb A.S.A.P ...... TQ

: : s o l : : said...

santeknye those fabrics!!! :0

anyway, nak tempah gak 1 tote bag. nanti saya tgk2 lagi kalu ada kain yg berkenan. tapi nak tanya, tote bag tu reversible tak? tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover