Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, July 22, 2009

Majlis Hari Jadi

Salam semua..lama tak update. Tiap2 hari buka blog tapi tak sempat pun nak update, entahlah mood pun takde.
Minggu lepas sibuk kemas rumah dan persiapan untuk majlis hari lahir Amjad,
minggu ni pulak nak siapkan tempahan.
Bulam puasa ni berhenti dulu ambil tempahan, lepas raya bolehlah sambung balik.

Ok, cerita pasal majlis hari lahir Amjad..
Alhamdulillah, semuanya berjalan dgn baik. Majlis ni pun, simple je.
Majlis bermula pukul 2.00 petang sampai 11.00 mlm. Makanan semua tempah..hihi, tak sempat dan tak larat nak masak.
Cuma malam tu, mak-mak sedara yang tolong masak serba sikit. Lagipun tetamu tak ramai pun.
Hah..kat bwh ni cupcake Amjad. Gambar Barney and Friends. Amjad suka sangat lagu I love you-barney,tu yg letak gambar Barney tu. Kek ni saya order kt Mamafami. Sedap dan murah ^^. Lainkali nak order yg ada fondant pulakla..hihi.
Yang mcm ni, mungkin lain kali nak cuba buat sendiri. ^^

Kat bawah ni semuanya sedara mara. Amjad gembira je tengok orang ramai..
Malam tu buat doa selamat dan tahlil ringkas..bila dengar je ungkapan LAILAHAILLAH, Amjad pun duduk dan goyangkan badan macam orang meratib..^^

Moga Amjad membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh..aminn.^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover