Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, July 9, 2009

Kena Tinggal



Cantik kan tempat ni? Sepatutnya pergi sana mlm tadi, tp akhirnya suami seorang je pergi.
Huhuhu..kena tinggal 3 hari 3 malam :pandacloud_20:.
Tau tak ni pulau apa?? Pulau Pemanggil, Johor.
Semua ni program kelab rekreasi tempat suami kerja. Nak ikut memang boleh, tapi memandangkan naik bas pergi balik..kesian Amjad tak selesa. Lagipun semua aktiviti saya tak boleh ikut pun..sebab aktivitinya scuba dan snorkeling.
Boring pulak kat sana nanti bila diorang pergi scuba, kalau boleh bawak mesin jahit takpe gak..hahaha:pandacloud_26:.
Nanti nak minta suami bawa pergi Pulau Langkawila, Bandung ke..
kali ni aktiviti shopping pulak..hihi, perabih beras duit jo..:pandacloud_19:.

Apapun, moga abang happy kat sana, hilangkan stress kerja..cari nafkah utk ibu dan Amjad.
Sayangg abang..:pandacloud_27:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover