Tuesday, September 6, 2011

Frustnya..


Tak tahu nak cakap macamana?

Sedihh..

Frustt..

Buang masa..

Huhu..

Semua ada..

Blog Sweetlilcraft Collections.com tak dapat nak buka sebab tersalah copy file masuk folder blog. Sepatutnya masuk dalam folder lain tapi dah tersalah tekan, masuk folder blog jadi overwrite atas file blog. Blog pulak takde back up.. terus hilang tak dapat nak recover. Huhuhu..

Boleh buat blog lain guna hosting tu tapi dah frust. Jadi saya rasa nak guna blogspot jelah. Pening kepala dah dengan website blog tu. Tapi kedai masih lagi operasi guna hosting.
Jadi sekarang ni sesiapa masuk address sweetlilcraftcollections.com akan redirect ke blog ni.
Ada yg nak exchange link amatlah dialu-alukan..

7 comments:

Yati said...

Cian. Takpe la, sebab Ayu dah redirect link yang tak boleh buka tu. Takpe, rasanya orang takde masalah nak cari Ayu. Nanti Yati update bloglist Yati. :)

Mila@Rimbun said...

Alahai.. terbaca dari blog yati, tu yg kesini.. tp satulah.. blog lama arituh saya dah letak dlm blog list asyik error jer n dok kat bawah sekali, ada entry baru pon ianya tak update... nnt saya masukkan kat bloglist semula yerr.. jgn sedih2 tau

Ayu@Sweetlilcraft said...

Yati,terima kasih ye:) Harap takde masalah dah nanti.

Kak mila,tula..yg lama tu ad problem kat feed rss. Insyaallah, yg ni dah ok :) terima kasih ye kak..

NoEn said...

xpe, janji yg ni kn...jgn frust2 tau.. :)

Ayu@Sweetlilcraft said...

terima kasih noen :)harap yg ni jadi lebih baik :)

Aku Ibu Muda said...

huhu...ye ke kak ayu....patut tak de nampak update kat side bar...

Ayu@Sweetlilcraft said...

huhu,tula wani. harap yg ni dah ok. nanti wani update address baru ye:).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...