Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, December 4, 2010

Black Tea Party Backpack

Satu backpack dah siap. Satu lagi sling bag Ilah dalam proses. Minggu ni kurang bermaya nak menjahit. Banyak lagi yang belum siap. Nak jahit langsir rumah baru abah lagi. Huhu..semangat2!!


Ni beg sandang yang ke-3 saya jahit. Alhamdulillah, dah makin mahir  dan faham cara menjahitnya.



Bahagian tepi ada 2 poket, sebelah kiri dan kanan. Kain ni saya beli dari May. Ikutkan sama je corak kat local store tapi tak ada pulak jual warna hitam.



Kali ni talinya adjustable dan saya padded with batting, jadi taklah sakit masa sandang beg. Backpacks sebelum ni saya buat tali biasa je. Harap Ilah suka ^^. Tunggu satu beg lagi ye Ilah ^^.

Thanks for reading ^_^!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover