Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, December 17, 2010

New Fabrics & Recent Craft



Kain lagi. Terpaksa beli jugak sebab nanti habis, kalau habis tak tahulah bila pulak ada. Jadi kenalah korek purse beli kain ni..hihi. Tu pun ada 3 polka dot lagi saya tak beli, pink dot putih, putih dot hitam dan putih dot biru. Ada satu dark pink dot putih dah habis pun, cepat betul habis baru 2 minggu lepas saya tengok. Kain patchwork tu pun ada warna lain, (biru, merah, krim) ikut hati nak beli semua tapi sabar2, jadi sambar warna kegemaran je.. :love:



Riben saya beli lebih satu meter setiap warna, kalau berminat boleh contact saya ye. Kalau nak lebih pun boleh, saya boleh restock lagi. Harga RM1.70 semeter.




Ni kerja yang tengah saya buat. Ma yang minta buatkan jadi kenalah siapkan order ni dulu sebelum dia bersara.




Baru siap 6, 10 lagi kena siapkan. Hari ni kena siapkan jugaklah. Banyak lagi yang menunggu ni..huhu, go go chaiyok!!

9 comments:

diesha said...

caiyorklah...banyak projek dia..rajin betul...haha kain tu taktahanla....pokadot tu...huuhuhu..

ayu said...

hihi..tq2:) tula sha, ada kain baru. Ingat hari tu nk sms sha, tp kot2 dah lari budget sha..hihi. so, tak jadi sms :)

IbuAmirAmirah said...

alalala..comeynye kain tuh..
selalu ayu beli katne ye? kte kat sini sgt susah nak cari kain polka dot atau stripe...

Anonymous said...

beli kt nagoya je. stripe pun jarang ada, kalau ada pun, mahal sikit dan texture agak kasar.

Yati said...

Ayu,
Yati ada juga jalan ke Nagoya. Tapi jarang jumpa kain corak patchwork tu atau soft colours ke. Banyak yang cartoon je.
Sweet je tengok pencil case Ayu jahit. Lawa la! :)

Anonymous said...

yati pergi nagoya mana ye?kalau kt s.alam, kt bhagian blkg. kat dpn pun ada gak cotton,cotton campur. yg tu murah jelah 2.80 semeter.

Yati said...

Yati pergi Nagoya kat Ipoh. :)
Maybe next time kena pusing-pusing dulu dalam tu. Tapi selalu ramai, tu yang nampak cotton depan je.

Anonymous said...

oo..mungkin ada kot bhgian dalam. Kat sini tak ramai, tp tgk musim jugalah. Ada juga masa ramai, tapi dah tau pot, terus jela tgk apa yg nak dibeli..^^

Mama Zara said...

kak ayu-riben tu ada lagi tak? macam nak order la...hihi-leh selit skali lam parcel crafty swap tu boleh kan :)

hitam, merah, pink, cream (sume 1 m kecuali hitam 2 m)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover