Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, December 4, 2010

Sew & Share Crafty Swap



Hi, saya join Sew & Share Crafty Swap anjuran Zura Sew Retro Chic. It's fun! Mungkin ni boleh menaikkan semangat saya untuk menjahit :lol: . Aktiviti macam ni bagus juga sebab boleh menambahkan rakan kraf dan berkongsi ilmu dan idea baru dalam dunia jahitan.

Siapa partner saya untuk swap crafty item nanti? Tak sabar nak tahu, nanti boleh fikir apa nak dijahit nanti. Hmm, apalagi? Jom ikut join ramai-ramai. Klik kat gambar tu ye ^^.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover