Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, April 23, 2009

:: Terima kasih Semua ::

Assalamualaikum semua..
Terima kasih byk2 pd semua rakan2 blogger yg doakan Amjad dan bg support.
Saya tak sempat nk balas setiap komen yg diberi, tp sy amat hargainya.
TERIMA KASIH BYK-BYK
Secara langsung atau tidak ia beri sy semangat..^^
Semoga kalian dpt balasan yg baik dr Allah.

Kalau tgk Amjad mcm sihat je, dia kt rumah still lasak. Cuma dada dia masih berkahak, selsema dan batuk.
Petang ni, Amjad akan ke hospital lagi. Kemungkinan besar akan masuk wad jugak utk buang kahak dia tu.

Mmm..tak sanggup nak tgk dia nangis kena neb dan sedut nanti. Takpela, sebelum ia melarat lebih teruk.
Ya Allah,tabahkanlah hati ini..moga Amjad cepat sembuh nanti.

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover