Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, April 22, 2009

:: Risau ::

:crab1:
Dah nak masuk 3 minggu Amjad batuk berkahak dan selsema.
Semalam pegi follow up kt DEMC, so doc suggest dia kena masuk wad.
Alahai..kesian anak ibu. Kalau masuk wad, confirm kena buat nebullizer lagi dan kena sedut.
Jumpa doc semalam pun dia dh nangis, dah mula fobia ngan doc.
Tapi sy mtk hold dulu tuk hari ni. Sy nak cuba stop makanan yg biasa bg, kot2 dia alah.
Pastu bagi makan ubat cam biasa.
Kalau esok tak baik jugak, kena masuk wad jugakla..takut melarat pulak.
Takpela, utk kebaikan Amjad.

Terima kasih byk2 Kak tirana, wan, lydia, mama dan mun for your supports and tips.


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover