Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, April 14, 2009

:: been busy ::


Sejak Amjad dah pandai merangkak ni, susah skit nak update.
Apataknya, buah hati ibu tu dah makin lasak.
Letak kejap je, pasti mencari tempat nak berpaut nak bangun.
Kalau dulu, masak kt dapur tgal kejap kat luar tu smbil tgk2 bolehla..skrg takleh dah. Kejap lagi, dia dah bangun berpaut pd meja,kerusi..oo, bahayaa!!
Kalau dpt bgn, bkn main suka..ibunya risau takut jatuh.
Jadi..mmg tgk dan pantau je apa dia nak buat.
Jarang sgt dpt buat kerja smbil jaga dia..takpe2,utk anak ibu :)
Kalau dia tidur tu, bolehla buat kerja rumah atau menjahit. Tu pun sekejap je tido, tahan matanya sbb nk main ^^

Tgk gambar tu, mukanya dah calar balar..suka sgt mengaru muka bila nak tidur.
Kuku dia lak mmg cpt pjg, nak potong pun kena tgk time gak.
Kekadang tgh tido pun digengamnya tgn dia..camna nak potong kuku?? hihi..

Dua tiga hari ni, Amjad tak berapa sihat..batuk dan selsema.
Harap2 cepat sembuh.



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover