Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, April 18, 2009

:: Amjad Tak Sihat :( ::

:04: Risau sgt..Amjad tak sihat, batuk berkahak dan selsema. Hari ni dh masuk 2 minggu lebih. Menyusu pun dia tak berapa selesa. Dah 4 kali kena nebulizer sejak hari Jumaat. Menangisla bila buat neb, tak sakit pun tp mgkin dia tak selesa. Pagi tadi,bila masuk je bilik rawatan, tgk nurse je terus nangis..dia dah tau nk kena buat neb lagi. Dia kena sedut ubat tu 5 minit, 5 minitla dia menangis tanpa henti. Sy takleh pegang dia kalau jmpa doktor atau buat rawatan cam gitu..karang ibunya yg nangis sama. Jadi abah diala pegang, lagipun Amjad manja sgt ngan abah. Kalau keadaan dia nangis mcm tu dia nk abah dia yg tenangkan dia.

Esok, kalau tak kurang jugak batuknya..nak ambik ubat homeopati lak. Ubat batuk dan selsema yg doktor bagi dah nak abis sebotol, tp batuk dan selsemanya tak kurang gak. Tidur pun asyik terjaga sbb batuk.

:23: Doktor suspek takut dia lelah. Jadi, karpet2 kt rumah abis dilipat semua. Lantai, meja semua dilap dan dimop. Cadar katil, sarung bantal, selimut pun di basuh dah di tukar. Hari Selasa ni, 21hb ada appointment lg dgn doktor tuk tgk keadaan.Harap sgt Amjad cepat sembuh, risau pulak kalau tak kurang jugak..kena masuk wad pulak.

Kawan2 ada petua tak utk hilangkan batuk dan selsema ni??



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover