Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, April 7, 2009

:: Korean Drama ::


Ada peminat cerita korea tak? Saya ngan sepupu suka sgt cerita korea, tp sejak dia pergi Mesir ni..sy sorangla dok layan.
Tapi kat tv tak best lak. Dah lama cik choki bgtau pasal laman web ni, tp tgk sekejap je dulu. Takut jadi addicted..nanti semua keje tak jadi, hihi.

Nanti ada luang nak tgkla..sapa-sapa yg suka tgk cite korea bole klik kat gambar kat atas tu ye.
Macam2 ada^_^.

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover