Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, April 29, 2009

:: Cerita Hari ini ::



"Hmm..yum2 sedapnya 'stroberi' ni"

Pagi ni, Amjad kena pegi hospital lagi utk buat chest fisio dan sedut kahak.
Semlm jumpa doktor lagi, dia bg inhaler dan antibiotic.
Hari ni nampak dah kurang sikit kahak dia, makan pun abis 2 senduk nasi ^^.

Tgkla amjad,semua benda masuk mulut. Macamana tak batuk.

Harap amjad cpt sembuh. Kesian dia, kekadang tgh tido pun mengigau nangis. Jumpa doc ngan nurse pun dh fobia.

"Ibu, berapa no abah ni??"

On the way nak g klinik tu, cek post box..
Aaa, scrap fabric yg sy order dr Kelly (Etsy) dah sampai,
pin brooch dan 2 helai kain felt dr nisa juga dh sampai. Hihi..byk projek nak buat ni.

Brg2 dlm 2 bungkusan.


Ni kain yg sy order. Kecik2 comel, japanese cotton pun ada..cute tak??



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover