Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, September 2, 2008

Dah abis pantang..

Hari ni dah 4 hari abis pantang..alhamdullilah, dpt gak puasa. Syukur juga susu keluar dgn byknye walau siang hari tak makan..dapatla 'my prince' minum sepuas-puasnye .
Hari ni tak masakla,buat agar2 je..hehe. Yang lain semua beli..bkn apa dah takde idea nak masak apa. Karang masak tuk sahur jela.

Mmm..cuti ari tu balik kg kat kanchong darat. Balik pada hari sabtu, malam tu first time tido kampung suami takde. Dia kena g kawad merdeka kt dataran shah alam..hemm..tak best betul, malam tu my lilttle Amjad ngamuk je, agaknya tempat baru, dah tu abah dia takde lak . Meragam je..nasib baik wan anjangnye ada..wannye la yg melayan dia sampai tgh mlm. Hemm..kalau balik kg, bestnye ramai yg melayan Amjad..wan usu ada,wan cik ada, cik adah,mm ramai lagila. Bolela ibu rest skit.. hehe..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover