Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, September 20, 2008

Amjad nangiss..

Semalam bwk Amjad pegi beli lauk berbuka kat kedai. Biasanye masak..kebetulan atuk ngan bapa sedaranye dtg umah dr kelate..lauk kat umah ciput je.Jadi pegi beli jela..tapi,habis gak RM40.50..mahalnye.Ikan cencaru bakar 2 ekor dah 9 ringgit.Tapi berbaloilah,semua habis.
Balik je..abahnye mandikan amjad.Masa tu dah dekat nak buka dah..masa siapkan dia,dia start nangis,berenti kejap,sambung nangis balik..macam2 kitaorg buat nak pujuk dia. Rupanya dia kembung..kesian dia.Bagi air gripe,bila dah terkentut2 baru dia senyap.Lastnye,tetido atas dada abahnye dkt kul 10mlm.
Risaunye..seari dua ni dia taknak nyusu..kena perah dulu baru nak,tu pun perang2 gak. Malam baru dia nyusu direct dari dada.Sedih tgk dia cam tu.
Hari ni dia kena cucuk utk 2 bulan..harap xdela demam nanti.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover