Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, September 18, 2008

Balik Kampung..

Hujung minggu baru2 ni balik kampung kejap kat kelantan..tgk nenek tak sihat. Bertolak lepas subuh hari Jumaat.Sampai dalam pukul 1 lebih. Sampai2 je..anak2 sedara (anak abang), berkerumun dok dekat Amjad..hehe, dah lama diorang nak tgk baby..datang tgk masa pantang je. Dlm kete takde lak dia meragam, tapi sampai je Amjad nangis..kat umah nenek tu panas skit, biasala umah kampung, takde siling...Puas dodoi..last2 pakai lampin je, baru dia senyap. Kesian dia baru sebulan lebih dah kena jalan jauh2
Petang tu kitaorg buka puasa kat umah papa. Sampai je aku pusing2 kt pasar ramadhan. Dah lama teringin nak makan kuih kelantan..sakan gakla beli kuih ngan lauk.Tapi berbaloi..murah dan sedap.
Esoknye berbuka kat umah nenek lak..biasala, dok jauh ni bila balik kena bahagi2kan masa tuk famili.Lepas Subuh je hari Ahad tu terus balik S.Alam..dlm kete Amjad meragam skit..agaknya tak sedap badan.Kitaorg pergi dan balik ikut Simpang Pulai,lalu Cameron Highland..risau gak kot telinga Amjad sakit. Kita pun bole rasa berdengung..jadi, sepjg kt atas tu sebolehnya susukan dia je.

Ni kat dalam kete..baik je dok kat car seatnye.

Opah Amjad, dah kurus dah..

Sempat gak snap dari dalam kete..ni dah nak kuar dari Cameron.

Tengokla..sepupu-sepupunye.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover