Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, August 23, 2010

Sling Pouch

Bulan puasa ni rasanya tak larat nak update blog. Ada 2-3 projek yang dah siap tapi belum dapat update kat sini. Amjad dah tidur, jadi ambik kesempatan update kejaplah. Jap lagi join Amjad sekali :)




Ni sling pouch yg saya jahit untuk Norlie, tuan punya sekocinorlie. Katanya nak macam Garden Party Wrislet tapi nak tali panjang dan boleh dibuka kalau tak nak pakai. Jadi saya jahitkan penyakut dgn D-ring pada pouch.


Tapi saya terlupa nak letak tali untuk wrislet, kalau buka tali panjang tu macamana nak pegang pulak kan? Jadi kena ubah balik. Nanti cik norlie nak dtg ambik saya ubahlah. Sekarang tengah sibuk siapkan pouch Muni 700 pcs, kena siapkan sebelum bulan 12 ni. Jadi tempahan yang lain, harap sabar menunggu ye. Ohya, kain yang saya guna adalah design dari Heidi Grace,  saya beli dari Kak Lin, Spinningspool Shoppe. 100% English cotton.



Nila taman bunga cik norlie kita. Simple je. Oklah, nak pergi join Amjad. Jumpa lagi. Selamat Berbuka Puasa hihi .

2 comments:

mamaneeya said...

salam...tumpang tnya, penyakut dgn D-ring tu biasa ada jual kat mana ekkk

sweetlilcraft said...

saya beli kat klang. nk ke? sy pun ada stok lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover