Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, August 3, 2010

Diapers Bags

Beberapa minggu yang lepas saya siapkan tempahan diapers bag. Yang merah ni pertama kali buat mengikut pola F1.

Buat pertama kali jahit beg ni memang pening dan tak faham, kerjanya jahit, tetas, jahit. Hmm..memang ambik masa sikit.


 Alhamdulillah, dapat jugak siapkan.


Ni bahagian tepi.



Dalam ada 4 poket.


Yang ni tempahan Aisyah. Kainnya mudah kedut. Kurang berpuas hati ..hmm.



Yang ni kali ketiga, baru betul2 puas hati. Guna heavy cotton lagi senang. Beg ni kawan sy satu course  masa kat uitm dulu yg tempah.




Poket tepi dan depan.

Sulam nama "Aryan's".  Simple je sy buat.

Ada beberapa pouch lagi yg dah siap. Nanti sy upload kemudian.


WIP: Pouch & Pencil box Syarmila then pouch muni.

Ok, jumpa lagi ^_^

2 comments:

ummi izah said...

great job ayu...

sweetlilcraft said...

thank you very much ummi for your support ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover