Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, August 25, 2010

Designers Fabric in The House

Semalam dapat parcel ni dari California. Ingatkan 10-14 hari baru sampai, rupanya 7 hari dah sampai. Memang cepat, hari ni order, hari ni jugak diorang poskan. Servis tip-toplah.



Biasanya saya beli dari kak lin-Spinningspool Shoppe. Kali ni buat kali pertama saya shopping online secara terus dari website luar negara.   Saya guna paypal.  Mulanya just browser thru internet pasal fabric designer, tup-tup jumpa website ni. Tengah buat blow out sale, memang murahlah kain yg saya dapat. Paling mahal pun 5.45 USD. Kain dari Amy Butler, 4.50USD - 1 yard. Kalau tambah dgn postage fee, harga 1 yard still murah, tak sampai Rm20 pun..lalala  *_* .



Inilah kain yg saya beli, semuanya 10 jenis tapi dalam 7 yards sebab ada yang 1/2 yard, 7/8 yard dan FQ. :love:



Projek kain ni tak tak tahu lagi. Beli pun sebab murah. Tahun depan kot baru sentuh kain ni..huhu. Siapkan tempahan yang ada dan buat projek baru, mungkin buat ready made je. Kalau tempahan pun mengikut musim, bulan ni wallet, kang bulan depan hangbag pulak, bulan depannya lain pulak..mcm tu la kot.  Senang sikit nak potong kain.


Kalau ada sesiapa nak buat pre-order fabric pun boleh gak. Kalau dapat time sale, boleh jual dengan harga yang murah sedikit dari kebiasaan. Ada yang berminat ke?


Oklah, jumpa lagi. Nak pergi masak :nyum:

4 comments:

anic said...

Hi.. cantik... beli kat which site?

thank you

anic said...

cantik-lah... beli kat which site?

ajjah said...

Hi there, care to share the website? can u email to me at allbetweenmenyou@gmail.com

nurul said...

haah la, blh x share wabsite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover